Έκθεση

Το ξεκίνημα μας στο χώρο χρονολογείται από το 1955, όταν ο Σταύρος Πασχαλίδης, πατέρας του Παύλου και τωρινού ιδιοκτήτη του Moto Pasxalidis, δημιούργησε ένα κατάστημα πώλησης και επισκευής ποδηλάτων στη Χαλκίδα στην οδό Αρεθούσης.  Το 1970 και σε ηλικία 19 ετών αναλαμβάνει ο Παύλος Πασχαλίδης δημιουργώντας ατομική επιχείρηση συνεχίζοντας στον ίδιο τομέα της πώλησης και επισκευής ποδηλάτων.

Μετά από 6 χρόνια ξεκινά ενεργά και στο χώρο των μοτοποδηλάτων, πωλήσεις επισκευή, ανταλλακτικά και αξεσουάρ αναβάτη.

Στα μέσα του 1987 γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΥΑΜΑΗΑ για την Εύβοια.  Το 1991 θεωρήσαμε αναγκαία την δημιουργία μιας νέας εταιρίας Νίκη Πασχαλίδου & Σία ΟΕ την οποία στεγάσαμε σε ιδιόκτητο κατάστημα στην οδό Ρεγγούκου & Ιατρίδου. Εκεί υπάρχει η πλήρη γκάμα των μοτοποδηλάτων ΥΑΜΑΗΑ.

Το χώρο ανακαινίσαμε το 2003 προσθέτοντας επώνυμα αξεσουάρ της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ (ΥΑΜΑΗΑ) καθώς επίσης και άλλων εταιριών, με σκοπό να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά την ενδυμασία αναβάτη καθώς επίσης και τα αξεσουάρ μοτοσικλέτας.

Για τον σκοπό αυτό, δηλαδή την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας, μεταφέραμε αρχές του 2004 το συνεργείο και γνήσια ανταλλακτικά της ΥΑΜΑΗΑ στην οδό Ληλαντίων, 110, έχοντας τον κατάλληλο χώρο αποθήκευσης των ανταλλακτικών και μηχανήματα νέας τεχνολογίας που απαιτούνται για το σωστό σέρβις των μοτοποδηλάτων.

Το 2010 συνεχίζουμε επίσημα τη συνεργασία μας με τη YAMAHA, έχοντας κλείσει 22 χρόνια αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της για όλη την Εύβοια, και προσθέτουμε 3 ακόμη πολύ αξιόπιστες εταιρείες τις SYM, MODENAS & DAYTONA.

Το 2018 οδηγηθήκαμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου καταστήματος μοτ/των, στεγάζοντας SERVICE – ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ στον ίδιο χώρο καλύπτοντας πλήρως τη νέα οπτική ταυτότητα και τις προδιαγραφές των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, ΥΑΜΑΗΑ – SYM & DAYTONA.

Πλέον θα μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Λ.ΧαΪνά 95 Χαλκίδα.

Yποστηρίζουμε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε σε όλα τα επίπεδα, Πώληση, Συμβεβλημένο Service, Εγγύηση, Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο και κύριο μέλημα μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι αυτό φροντίζουμε με κάθε τρόπο οι πελάτες μας να φεύγουν με χαμόγελο. Αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση.